(ВІДЕО) Національна академія ДПСУ презентувала серію книг про самовідданість і відвагу воїнів-прикордонників

НАЗАД
14 травня 2024 16:09

Національна академія Держприкордонслужби України постійно впроваджує інновації в освітню діяльність та сприяє науковим дослідженням.

Зокрема днями представники прикордонного вишу презентували книжкову серію: «Шлях до Перемоги 2022-2023», до якої також входить артбук «Кордон незламності: війна через об’єктив» та літопис «Кордон мужності та героїзму».

Вчені-дослідники прикордонного вишу щоденно ведуть хронологічний опис участі органів та підрозділів ДПСУ у російсько-українській війні, нотують спогади прикордонників, свідчення побратимів, згадки рідних про загиблих воїнів тощо. До речі, автором ідеї став очільник прикордонного відомства Сергій Дейнеко.

Книжкова серія «Шлях до Перемоги 2022-2023» створена для збереження історичної пам'яті українського народу про самовідданість і відвагу, героїзм і самопожертву, мужність і витримку українських воїнів-прикордонників та їх неоціненний внесок в остаточну Перемогу над ворогом.

Презентація книжок відбулася на засіданні Громадської ради при Адміністрації Держприкордонслужби в Інституті медицини праці імені Ю.І. Кундієва Національної академії медичних наук України. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси